JC Racetekniks juniorer med i Svenska Landslaget

Svenska Bilsport Förbundet presenterade under onsdagen sitt landslag (Sweden National Team). Två av de antagna är JC Raceteknik Juniorteam-förarna Alex Gustafsson (14) och Isak Reiersen (17).

Båda juniorerna hade en framgångsrik säsong 2020, där Alex Gustafsson blev historisk som första vinnaren någonsin i RallyX Nordics nya klass Crosscar Junior. Samtidigt slutade Isak Reiersen på en hedervärd tredjeplats i klassen Crosscar. Duon tävlar sedan 2016 för JC Raceteknik Juniorteam och för Reiersen är det sjätte året i SBFs landslag, medan Gustafsson blev antagen i år.

Alex Gustafsson:
”Det känns jättekul att SBF sett vad jag gjort och att de tror på mig. Det här är en verkligen möjlighet för mig att utvecklas ännu mer och jag är stolt att få representera landslaget.. Det kommer bli ett spännande 2021, så jag hoppas Corona minskar så vi kan komma ut och tävla igen.”

Isak Reiersen:
”Jag kom med i landslaget 2016, och det känns kul att fortsätta ha det här samarbetet. Att vi båda är med visar att Juniorteamet är med i toppen av motorsportutövare i Sverige, det känns såklart väldigt kul.”

Sponsorer