Två förare på pallen under Svenska Crosskart Cupen i Arvika och en andraplats i sprinten

Publicerat: 2017-10-01

Under den sista deltävlingen av Svenska Cupen segrade Per Björnson i 650cc, medan Isak Reiersen knep andraplatsen i 125cc. Teamets yngste junior, Alex Gustafsson, slutade på sjätteplats i 85cc.

JC Raceteknik dubbla mästare i RallyX Nordic – Bryntesson och Nilsson segrare

Publicerat: 2017-09-23

JC Raceteknik blev de ultimata mästarna när RallyX Nordic avgjordes. De vann nämligen i både Supercar och Supercar Lites, samt knep ett brons.

Guldchanser för Bryntesson och Nilsson när RallyX Nordic ska avgöras

Publicerat: 2017-09-18

Förra helgen knep JC Raceteknik ett EM-silver. Till helgen har de siktet inställt på RallyX Nordic-guldet i både Supercar och Supercar Lites.

Dubbelt JC Raceteknik på pallen i crosskart-SM

Publicerat: 2017-09-17

Per Björnson slutade på andraplats i 650cc, samtidigt tar 13-årige teamkompisen Isak Reiersen årets JSM-silver och blir totalt trea i klassen 125cc.

EM-silver i Supercar för svenske debutanten Thomas Bryntesson

Första året i Supercar JC Raceteknik teamets Thomas Bryntesson kan redan titulera sig som tvåa i Europeiska mästerskapet.

JC Raceteknik på pallen under kaostävlingen i Götene – Bryntesson utökar ledningen

Publicerat: 2017-09-09

Under den näst sista deltävlingen av RallyX Nordic öste regnet ner och banan totalförstördes. Trots det fick teamets Ola Frøshaug kliva upp på pallen. Men för mästerskapsledaren Thomas Bryntesson blev det ett dråpligare avslut.

Thomas Bryntesson tog första EM-segern i Frankrike

Publicerat: 2017-09-03

Det blev dubbelt JC Raceteknik på pallen i Frankrike. Thomas Bryntesson knep förstaplatsen i Supercar medan teamkollegan Guillaume De Ridder tog sin tredje raka andraplats i klassen Supercar Lites.

Pallplats och matförgiftning under crosskart-SM i Östmark

Publicerat: 2017-08-27

Isak Reiersen och Alex Gustafsson (JC Raceteknik Juniorteam) kom på fjärde respektive tionde plats i tävlingen. Samtidigt kom Per Björnson på andraplats i klassen 650cc, trots matförgiftning.

Dubbelt på pallen i Nysum för svenska rallycrossteamet

Publicerat: 2017-08-19

Det blev minst sagt full pott för JC Raceteknik. Värmlänningen Thomas Bryntesson fick nämligen fira segern på pallen tillsammans med teamkollegan och silvermedaljören Ola Frøshaug.

13-årige Isak Reiersen tvåa i crosskartmästerskapet NEZ

Publicerat: 2017-08-13

​Det blev en pallplats i det internationella mästerskapet NEZ för värmländske Isak Reiersen (125cc). Samtidigt slutade teamkollegan Alex Gustafsson, 11 år, på en åttondeplats i klassen 85cc.